Vas zanima, kako do finančnih spodbud? Udeležite se delavnice


V četrtek, 19. oktobra 2017 z začetkom ob 8. uri, bo v prostorih Območne obrtno-podjetniške zbornice Celje potekala podjetniška delavnica z delovnim naslovom Kako do finančnih spodbud?

Na delavnici boste lahko izvedeli vse potrebno o aktualnih razpisih za podjetja, možnostih prijave na finančne vzpodbude v RS in EU in najpogostejših napakah prijaviteljev.

Brezplačno delavnico, ki jo organizira OOZ Celje in jo sofinancira Mestna občina Celje, bo izvedla Alenka Vodončnik s.p. z dolgoletnimi izkušnjami priprav dokumentacij za podjetja in institucije na javne razpise za pridobivanje finančnih vzpodbud v RS in EU.

Vašo potrditev udeležbe na delavnici pričakujejo do torka, 17.10.2017, do 14. ure po e-pošti [email protected] ali na telefon 03 425 22 74.

Ob tem naj opozorimo tudi na javni razpis za dodelitev pomoči za razvoj gospodarstva v Mestni občini Celje za leto 2017 za mikro, mala in srednje velika podjetja. Rok za zastavljanje vprašanj je 19. oktober 2017 do 15.00 po elelktronski pošti: [email protected].