Podjetniki spoznavali pomen in prednosti interneta za promocijo podjetja (video)


V četrtek 28. marca, je Območna obrtno-podjetniška zbornica Celje organizirala predavanje z naslovom »Kako izkoristiti internet za promocijo podjetja v času krčenja sredstev za promocijo«. V časih, ko podjetja pazijo na vsak evro, a se hkrati zavedajo, da je prisotnost na trgu potrebna, je to bila še posebna priložnost, za cel kup koristnih nasvetov in za analizo obstoječega stanja.

Nemalokrat si podjetje vzame premalo časa za analizo preteklih oglaševalskih kampanj in za planiranje vnaprej in ravno to je bila priložnost za takšen razmislek . Brezplačno predavanje je izkoristilo več kot 20 slušateljev, ki so dobili odgovore na številna vprašanja.

Celotno predavanje je izvedel Gregor Krajnc, direktor in solastnik podjetja Drugi svet, spletne tehnologije d.o.o., ki se ukvarja s spletnimi strategijami, promocijo na internetu, spletno publicistiko in izdelovanjem spletnih strani. Podjetje Drugi svet pa je tudi lastnik in upravljalec spletnih medijskih portalov www.celje.info, www.kozjansko.info, www.drugisvet.com, www.ednevnik.si in www.podjetniski-portal.com.

Gregor Krajnc je s strokovno predstavitvijo izzval številna konstruktivna vprašanja obiskovalcev

Na predavanju so poslušalci izvedeli številne koristne informacije, vse od prvih korakov odločitve o spletni strani, izbiri spletnega naslova in gostovanja, do tega, kako na spletno stran privabiti obiskovalce. Predstavljene so bile različne možnosti promocije s konkretnimi primeri, vključno s prisotnostjo na družabnih omrežjih.

Če ste predavanje zamudili in imate vprašanje v zvezi s tematiko opisanega predavanja, lahko še vedno kontaktirate predavatelja na telefonsko številko 031 878 625 ali na e-pošto [email protected] in se dogovorite za sestanek.

V spodnjem video posnetku lahko prisluhnete utrinkom predavanja, pred kamero pa smo povabili tudi sekretarko OOZ Celje in jo povprašali o pomenu in namenu OOZ za podjetnike.

Če se ukvarjate s podjetništvom in si želite opaznega, učinkovitega ter stroškovno optimiziranega nastopa na svetovnem spletu, potem kontaktirajte podjetje Drugi svet d.o.o., spletne tehnologije.

Pri Drugem svetu so strokovnjaki za celostni spletni nastop z vsemi njegovimi segmenti: izdelava spletnih strani, tehnična in vsebinska optimizacija, promocija preko iskalnikov in družabnih omrežij (Google, Facebook, Twitter, blogi), oglaševanje na dobro obiskanih regionalnih spletnih časopisih www.kozjansko.info in www.celje.info idr..

Pokličite na 031 878 625 (Gregor) ali pošljite e-pošto [email protected].

eH