Podprimo lokalno 2: Predstavitev lokalnih podjetij iz Celja

14. 12. 2012 18:55

Pred dnevi smo na našem spletnem časopisu že predstavili 6 lokalnih podjetij. Tokrat vam predstavljamo nekaj novih in upamo, da v spodnjih vrsticah dobite tudi vi kakšno idejo, kaj kupiti v lokalnem okolju. S to akcijo dajemo priložnost za razvoj lokalnemu trgu. Oglejte si nekaj takšnih podjetij v predstavitvi spodaj, obiščite jih in preverite njihovo ponudbo.

R-CAD, Rajko Robida s.p.
Poslovni prostori: Mariborska 86, 300 Celje, Tel.: 041 816 108, Spletna stran: www.lesenehise.si, E-pošta: info@lesenehise.si

Planirate izgradnjo brunarice ali lesene hiše?

Potem ste pravi čas, na pravem mestu. Glavno vodilo njihovega delovanja je prilagodljivost uporabniku. Vsak projekt temelji na sodelovanju s kupcem ter upoštevanju njegovih individualnih želja in potreb.

Vse hiše so unikati, izdelani po vaši meri in željah. Ne glede na to, za kakšno se boste odločili, so prepričani, da boste v njej udobno, varno in varčno preživeli lepši del svojega življenja. Predstavljajo vam program montažnih in lesenih hiš ter brunaric, ki jih za vas z dolgoletnimi izkušnjami postavijo na želeni lokaciji. Na podlagi vaših želj vam pripravijo načrt ter izdelamo ponudbo. Izbirate lahko tudi med tipskimi projekti, ki jih lahko seveda popolnoma prilagodijo vašim željam in potrebam. Pri pregledu obstoječih projektov, boste prav gotovo dobili kakšno idejo, ki bo vaš dom naredila še lepši in res maksimalno funkcionalen. Strokovno usposobljena in utečena ekipa, dobro organiziran proces dela in sistem suhe gradnje omogoča, da lahko zgradijo hišo od pripravljenih temeljev do strehe že v 7 dneh. Hiše gradimo po sistemu suhe gradnje, ki omogoča kakovostno in hitro gradnjo in tako omogoči čimprejšnjo vselitev v novozgrajen dom.

Prednosti lesene hiše: Prijazen in domač izgled objekta, potrebam uporabnikov prilagojena arhitektura, uporaba naravnih materialov – avtohtona slovenska smreka, odlična energijska varčnost objekta, čista in tiha gradnja, kratki roki izvedbe, projektno vodenje poslov, ugodna in zdrava bivalna klima v objektu.

NATURHOUSE
Levstikova 1 f, 3000 Celje, Telefon: 05 99 212 03, Facebook stran: https://www.facebook.com/#!/NaturhouseCelje Delovni čas: Ponedeljek in petek: 8:00 – 16:00, Torek, sreda in četrtek: 11:00 – 19:00, Sobota, nedelja in prazniki: zaprto.

Naturhouse je vodilno svetovno franšizno podjetje na področju prehranskih in dietetičnih storitev. Navzočnost diplomiranih in usposobljenih strokovnjakov ter sodobni, minimalistični videz centra prinašata profesionalne spremembe, ki bodo za vedno spremenile podobo nekdanjih centrov za »hujšanje«. Dejavnik, ki ustvarja razliko med Naturhouse in ponudniki podobnih storitev, je brez dvoma brezplačno strokovno svetovanje, prilagojeno posamezniku. Začne se na uvodnem srečanju, na katerem se vzpostavi tesen odnos med njim in stranko. Program uvajanja novih prehranskih navad je osebno naravnan, saj prehranski koncept upošteva široko paleto dejavnikov: telesno zgradbo, presnovo, osebnost, okus, nagnjenja in delovno okolje.

Poleg ekskluzivnih prehranskih dopolnil, vam je v centru Naturhouse na voljo tudi prehrana, ki je primerna za zajtrk ali malico. Ne veste kaj podariti svojim prijateljem in sorodnikom s kakšnim kilogramom preveč? Izbira je lahka! Podarite jim darilni bon centra Naturhouse Celje. Zagotovite si brezplačno svetovanje in podporo pri doseganju vaše želene telesne teže. Obiščite nas v centru Naturhouse v Celju na Levstikovi 1 F. Adijo odvečni kilogrami z osebnim svetovalcem!

HIŠA ŽGANJA in DARIL
Prešernova ul. 11, 3000 Celje, Tel.: 03 588 30 98, Spletna stran: www.facebook.com/HisaZganjaInDaril, E-pošta: romanaplantosar@gmail.com

Hiša žganja in daril je edinstvena prodajalna v Celju, kjer poleg ustaljene ponudbe žganih pijač ponujajo tudi žganja znanih tujih, na slovenskem trgu še neuveljavljenih proizvajalcev, v okviru misije spodbujanja slovenske industrije žganih pijač pa Hiša žganja in daril ponuja tudi široko paleto domačih žganj slovenskega izvora. Pri njih najdete tudi priročna darila žganih pijač po ugodnih cenah. Hišo žganja in daril lahko obiščete od ponedeljka do petka, od 9.00 do 18:00 in ob sobotah, od 8:30 do 18:00. Vabljeni!

ČOKOLADNICA – Syncerus
Brodarjeva 9, 3000 Celje, Tel.: 03 810 90 36, Spletna stran: www.syncerus.si, E-pošta: info@syncerus.si

Na robu Kozjanskega, v majhni turistični vasici Olimje, v stari in danes obnovljeni vaški osnovni šoli, izpod pridnih rok deklet v ‘Olimski čokoladnici’ že dve desetletji nastajajo čisto prave slovenske čokoladne sladkosti. Čeprav bistvena sestavina čokolade, to je kakavovec, prihaja iz daljne Latinske Amerike, si v podjetju izjemno prizadevajo, da čim več ostalih sestavin, ki se uporabljajo pri ustvarjanju čokoladnih skušnjav, pridobijo iz ožjega in širšega slovenskega okolja. Tako jim kljub nenehnem višanju cen kakavovca, zavoljo lokalnih dobaviteljev suhega sadja, sadja v alkoholu, oreščkov ipd., še vedno uspeva, da so njihovi izdelki tudi cenovno dostopni predvsem slovenskemu kupcu kar je, poleg doseganja vrhunske kvalitete, ena njihovih temeljnih zavez. Poleg tega je ‘olimska čokolada’ danes pridobila že zelo velik krog stalnih strank, ki so naveličane uniformiranosti industrijske ponudbe čokoladnih izdelkov in se navdušujejo nad unikatnostjo ‘olimskih’ okusov. Tako so njihovi čokoladni butiki, ki se nahajajo v Olimju, Novem mestu, Moravskih toplicah, Mariboru, Piranu in seveda tudi v Celju, zelo priljubljena ‘postajališča’ za tiste, ki želijo razvajati ne samo sebe, temveč to majhno, dišečo in slastno čokoladno radost deliti tudi z drugimi.

STARI PISKER

Savinova ulica 9, 300 Celje, Tel.:03 544 24 80, Spletna stran: www.facebook.com/pages/Stari-pisker-gostilna-in-pivnica/371574902924398

V mestnem jedru Celja je ponovno zaživela gostilna in Pivnica Stari pisker, ki se tako po nekaj letih in različnih lastnikih vrača k svojim koreninam. V gostilni Stari pisker lahko najdete odlično ponudbo dnevnih malic in kosil, prav tako pa vas ne bodo razočarali »stejki«, pečene ali pohane perutničke in druge mesne in sladke dobrote. Ob petkih se lahko podate v celjsko mestno jedro in si privoščite tudi odlične koktejle od 3,2 eur naprej, vrhunska vina in piva. Kolektiv v tej gostilni daje prednost svežemu mesu kontroliranega porekla, saj nasprotujejo gensko spremenjenim organizmom in živilom, ki jih v tej legendarni gostilni ne boste našli. Gostilna in pivnica Stari pisker je odprta od ponedeljka do četrtka od 7:00 do 22:00 v petek in soboto pa od 7:00 do 1:00.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
168 queries in 2,779 seconds.