Postanite del ekipe srednjih in diplomiranih medicinskih sester SB Celje

Si želite službe, kjer lahko osebno prispevate k boljšemu počutju pacientov in se počutite kot del družine? Potem vas v Splošni bolnišnici Celje vabijo, da postanete del ekipe srednjih in diplomiranih medicinskih sester na različnih oddelkih. Več o trenutno prostih delovnih mestih si lahko ogledate na njihovi spletni strani.

Kot srednje velika bolnišnica imajo prednost, da lahko zaposleni med sabo vzpostavijo bolj tesne odnose s svojimi sodelavci in drugimi zdravstvenimi strokovnjaki, ter se počutijo pomembnega in opaženega. Prav tako imajo zaposleni na voljo hitrejše možnosti napredovanja, ter večjo prilagodljivost med poklicnim in zasebnim življenjem.

Vaše naloge bodo:

  • izvajanje negovalnih postopkov in pomoč pri posegih, spremljanje bolnikovega stanja,
  • pripravljanje delovnih prostorov in bolnikov za različne preiskave, urejanje zdravstvene dokumentacije in ostala dela po navodilih nadrejenega.

Vse kar potrebujete za delo v SB Celje sta veljavna licenca zdravstvene nege, ter cepljenje proti hepatitisu B in ošpicam.

V kolikor imate željo delati v prijaznem in povezanem okolju, kjer vlada prijetno družinsko vzdušje vas vabijo, da svojo vlogo pošljete na

  • e-naslov: [email protected]
  • naslov: Splošna bolnišnica Celje, Služba za kadrovske zadeve, Oblakova ulica 5, 3000 Celje

Čas za prijavo je do 18. 6. 2024.