Tehnična direktorica Cinkarne Celje ostaja Nikolaja Podgoršek Selič

06. 01. 2021 09:19

Nadzorniki Cinkarne Celje so na zadnji seji potrdili nov mandat članici Uprave – tehnični direktorici Cinkarne Celje Nikolaji Podgoršek Selič.

Nov mandat je Podgoršek Seličeva uradno nastopila 1. januarja 2021. Redni mandat ji je potrjen do 30. junija 2025.

Nikolaja Podgoršek Selič (foto: Andraž Pušnik)

Podgoršek Seličeva je v podjetju zaposlena dobra tri desetletja. Kar polovico tega obdobja je v Upravi Cinkarne odgovorna za področja proizvodnje, vzdrževanja z energetiko, razvoja, kontrole kakovosti, varstva okolja ter varnosti in zdravja pri delu.

»Delam v podjetju, ki je v številnih desetletjih doživelo veliko preobrazb. Spremenil se je nabor naših proizvodnih programov, tehnik, ki jih uporabljamo, spremenil se je odnos do okolja, pogojev varnega in zdravega dela. Vse to, kar danes smo, je rezultat dela zaposlenih v podjetju. V veselje in ponos mi bo še en mandat delati z mojimi sodelavci. Skupaj z njimi nadaljevati 147 let staro zgodbo o uspehu, vztrajnosti in prilagajanju,« je ob dodeljenem novem mandatu povedala Podgoršek Seličeva.

Uprava podjetja tako na čelu s predsednikom Uprave Alešem Skokom in delavskim direktorjem Filipom Koželnikom ostaja tričlanska, njen cilj pa je ohranjati status zaupanja vrednega podjetja tako za kupce in dobavitelje, kot za zaposlene in lokalno skupnost.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
144 queries in 0,925 seconds.