V celjskem podjetju INEL v svoje vrste vabijo nove sodelavce

V celjskem podjetju s 170 zaposlenimi, INEL d.o.o., v svoje vrste vabijo nove sodelavce na več različnih področjih dela, tako v proizvodnji kot tudi v razvoju.

INEL je hitro rastoče podjetje strokovnjakov z visoko zahtevnimi znanji. Združujejo znanja s področja elektronike, informatike in strojništva. Ukvarjajo se s proizvodnjo tehnološko in informacijsko zahtevnih naprav za označevanje in verifikacijo izdelkov v farmacevtski in drugih industrijah, ter z izdelavo naprav za avtomatizacijo procesov.

Sodelujejo z največjimi slovenskimi in tujimi podjetji s področja farmacije, živilske industrije, industrije avtomobilskih delov, elektroindustrije, industrije gradbenega materiala ipd. ter s specializiranimi tujimi podjetji s področja izdelave opreme za farmacevtsko industrijo. S svojim delom sledimo novostim na trgu ter nenehnemu izobraževanju in razvoju novih rešitev.

 

V Inelu nudijo širok spekter različnih znanj, uporabo modernih tehnologij in pristopov k delu. Delo poteka v mladem in inovativnem kolektivu, ki ga obdaja razgibano in kreativno delovno okolje. Ekipo sestavljajo izkušeni strokovnjaki in nedavni diplomanti, vsem pa je skupno, da si delijo strast do inovacij..

Še več o podjetju si lahko preberete tukaj.

 

Trenutna prosta delovna mesta so:

1. CNC OPERATER – več prostih delovnih mest

  • Vaše naloge bodo vključevale delo s strojem in pripravo surovcev za obdelavo.
  • Pričakujejo zelo dobre ročne spretnosti in izkušnje dela na CNC strojih.
  • Nudijo delo v »čisti proizvodnji«, dvoizmensko delo ter razgibano in kreativno delovno okolje.

Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj

 

2. VALIDACIJSKI INŽENIR – MEHATRONIK
Zaposlijo sodelavca/ko na področju izvajanje validacij, zagona, testiranja in vzdrževanja najzahtevnejših visokotehnoloških naprav.

Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj.

 

3. PROGRAMER ROBOTOV
Zaposlijo programerja/ko robotov za opremo avtomatizacije in informatizacije.

Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj.

 

4. STROJNI INŽENIR – KONSTRUKTER
Zaposlijo sodelavca/ko na področju razvoja, načrtovanja in konstruiranja opreme za avtomatizacijo za vpeljavo najnovejših tehnologij s področja avtomatizacije v obstoječe in nove produkte.

Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj.

 

5. INŽENIR ZA KONTROLO IN KAKOVOST
Zaposlijo inženirja/ko za kontrolo in kakovost. Njegova naloga bo skrb za vodenje in usklajevanje sistema kakovosti v podjetju v skladu s standardom ISO 9001:2015.

Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj.

 

6. INŽENIR ZA PRIPRAVO TEHNIČNE DOKUMENTACIJE
Zaposlijo sodelavca/ko na področju priprave tehnične dokumentacije (v slovenskem in angleškem jeziku) za opremo in naprave namenjene industrijski avtomatizaciji.

Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj.

 

Vabijo vas, da se pridružite uspešnemu celjskemu podjetju. Prijave z življenjepisom sprejemajo na [email protected]

 

 

Inel, d.o.o.