V Celju v fazi gradnje poslovno-stanovanjski kompleks


V predelu Celja, kjer pogosto potekajo sejmišča, bo zrasel nov poslovno-stanovanjski kompleks. Svoj prostor bo dobil duet Sončni Golovec, dialog dveh sodobnih in elegantnih stolpnic.

Gre za projekt podjetja Brilosa, in sicer dva stanovanjska objekta, kjer bo zgrajenih 94 novih stanovanj, prostori v pritličju pa bodo namenjeni za poslovno rabo. Za gradnjo skrbi obrtno gradbeno podjetje Remont.

Konec gradnje je načrtovan v februarju leta 2024, zaenkrat pa vse poteka po planih, ki so si jih zadali pri podjetju Brilosa.

Večji del parkirišč bo umaknjenih v notranjost objekta, zunanji prostor bodo tako lahko krasile zelene površine. Čisto poseben kotiček bodo stanovalci lahko odkrili na strehi drugega nadstropja, kjer jim bo vrata na široko odprl skupni sončni in zeleni dnevni prostor.

Stanovanjska dvojčka bosta s svojo sodobno zasnovo, energetskim standardom, elegantnim videzom, kakovostnimi materiali, popolno zasnovanimi stanovanji in čudovitimi razgledi lahko vsakomur ponudili odličen, varen in prijazen dom. Stanovanja bodo sicer namenjena predvsem za prodajo, prodali pa so jih že več kot 60.

Dostop do zemljišča bo po obstoječem cestnem priključku s Stare Dečkove ceste na južni strani in po novem cestnem priključku z Vrunčeve ceste na zahodni strani.

Na fotografijah si lahko pogledate virtualni prikaz projekta Sončni Golovec.

Simon Valant, foto: soncni-golovec.si