V SB Celje, zaradi odprtja novega oddelka, zaposlijo srednje in diplomirane medicinske sestre

24. 11. 2022 06:00

V Splošni bolnišnici Celje odpirajo nov pulmološki oddelek. Zaradi odprtja novega oddelka zaposlijo 8 srednjih medicinskih sester in 8 diplomiranih medicinskih sester, ki želijo sodelovati pri soustvarjanju organizacijske kulture in postati član popolnoma nove ekipe.

Kot družini prijazno podjetje vam nudijo spodbudno, prijetno in varno delovno okolje.

Zaposlijo 8 srednjih in 8 diplomiranih medicinskih sester na pulmološkem oddelku

V svoje vrste vabijo ljudi, ki želijo delati v organizaciji, ki nudi nenehno izobraževanje, redno napredovanje, ter delo v profesionalnem okolju.

NALOGE:
Vaše naloge bodo izvajanje negovalnih postopkov in pomoč pri posegih, spremljanje bolnikovega stanja, pripravljanje delovnih prostorov in bolnikov za različne preiskave, urejanje zdravstvene dokumentacije in ostala dela po navodilih nadrejenega.

OSTALI POGOJI:
Pogoji za zasedbo delovnega mesta so opravljen strokovni izpit in vpis v register zdravstvene nege, oziroma veljavna licenca zdravstvene nege, ter cepljenje proti hepatitisu B in ošpicam

 

V kolikor želite delati na oddelku, kjer cenijo vrednote, kot so timsko delo, zaupanje, strokovnost, razvojna usmerjenost in kakovost, vas vabijo, da se čimprej prijavite na delovno mesto. 

 

Kako se prijavite?

Vabijo vas, da jim vlogo skupaj z življenjepisom pošljete na naslov:

Rok prijave: najkasneje do 02. 12. 2022.

 

 

Splošna bolnišnica Celje

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
129 queries in 0,796 seconds.