V Žalcu raste nov štirizvezdični hotel (foto)

15. 01. 2019 13:47

Gospodarstvo v Žalcu se hitro krepi. Potem, ko je pred meseci v žalski poslovni coni Arnovski gozd začel rasti Lidlov logistični center, je pred kratkim na sosednjem zemljišču začel rasti še moderen štirizvezdnični hotel.

Hotel naj bi začel obratovati že to poletje.

hotel-a-cOb avtocesti v Žalcu (poslovna cona Arnovski gozd) raste nov štirizvezdični hotel namenjen tranzitnim in poslovnim gostom. Investitor v hotel, ki bo premogel 48 sob, restavracijo, konferenčno sobo, wellnes in fitnes, je žalski podjetnik Enes Draganović.

Vodja hotela Zoran Podkoritnik je za 24ur povedal, da bo hotel gostom ponujal različne hotelske pakete, organizacijo poslovnih dogodkov, catering in organizacijo porok. V okviru projekta pa je v okolici hotela načrtovana še izgradnja parkirnih prostorov, bencinski servis za osebna in tovorna vozila, restavracija s hitro prehrano, slaščičarna, picerija, poslovni prostori s pisarnami in avtopralnica. O višini naložbe trenutno še ni znanih končnih informacij, saj naj bi bili investitorji trenutno sredi naročila hotelske opreme.

Hotel A bo v začetni fazi zaposloval več kot deset ljudi, kasneje pa se bodo odpirala tudi nova delovna mesta.

Podjetje Transporti Enes Draganović trenutno zaposluje 66 ljudi. Leta 2017 so ustvarili slabih 7 mio evrov celotnih prihodkov in 280 tisoč evrov čistega dobička. Podjetje se ukvarja pretežno z mednarodnimi in domačimi prevozi.

foto: Hotel A

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
206 queries in 2,704 seconds.