Vabljeni na dneve za podjetne ob 10. obletnici državnega poslovnega portala e-Vem – Veš. Vem. Vemo.


dan_za_podjetneOOZ Celje vabi vas na dneve za podjetne, ki jih ob letošnji 10. obletnici delovanja e-Vem, državnega portala za podjetja in podjetnike organizira Ministrstvo za javno upravo v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, SPIRIT, GZS, OZS, AJPES, FURS, ZRSZ in ZZZS, upravnimi enotami in drugimi točkami Vem. Dnevi za podjetne bodo potekali v okviru kampanje Evropski teden podjetništva, ki pod okriljem Evropske komisije poteka 37-ih evropskih državah.

Namen kampanje je, da se v aktualnem podjetniškem tednu zvrstijo podjetniški dogodki in druge prireditve, ki so namenjene:

– informiranju, pomoči in povezovanju podjetnikov in potencialnih podjetnikov

– zagotavljanju pomoči zanje pri razvijanju novih zamisli ter

– uporabi informacij in podpornih storitev za hitrejši razvoj podjetništva

Vabljeni tudi na predstavitev dobrih praks, ki se bo odvijala v dvorani zbornice, kjer bodo svoje izkušnje in znanje z nami delili uspešni podjetniki z različnih področij, in sicer:

1. AGENCIJA AVE, ALENKA VODONČNIK s.p. Celje – žensko podjetništvo in predstavitev Sekcije podjetnic in obrtnic, ki deluje na OOZ Celje

2. Blaž Zafošnik, Viar d.o.o. Celje, podjetje, ki mu je uspel uspešen prodor na tuje trge, zmagovalec MOS-ovih talentov

3. Samo Cafnik, socialno podjetništvo (kooperativa ZEBRA in predstavitev projekta etična banka – eBanka).

Dogodek za Savinjsko regijo bo v četrtek, 5. novembra 2015, v popoldanskem času (od 13. do 17. ure) na točki VEM – OOZ Celje, Cesta na Ostrožno 4, Celje.

Več o samem dogodku in prijavi na brezplačno osebno svetovanje ter lahko preberete na spletni strani: http://www.evem.gov.si/10let.