Vas zanima kje se združita samozavest in lepota? V Celju …

V današnjem hitrem tempu življenja se vse več ljudi zaveda pomembnosti skrbi za svoje telo in videz. Pri tem jim lahko pomaga B ESTETIC STUDIO, prestižni kozmetični salon na odlični lokaciji, blizu trgovskega centra Jager v Celju. Tam lahko skupaj z izkušenimi strokovnjaki dosežete svoje sanjsko preoblikovano in zdravo telo. Ne glede na to, ali želite izgubiti težo ali izboljšati svoje počutje, vam bodo v kozmetičnem salonu B ESTETIC STUDIO zagotovili najboljše rešitve in storitve za dosego vaših ciljev, na neivaziven in neboleč način.

Pri B ESTETIC STUDIO se zavedajo, da ni enotne rešitve za vse. Vsak posameznik ima svoje edinstvene cilje in potrebe ter svoj življenjski slog, zato ponujajo individualno prilagojene programe preoblikovanja telesa. Strokovnjaki v studiu se bodo posvetili vašim željam in skupaj z vami oblikovali načrt, ki bo usklajen z vašim.

Ker smo za vas želeli raziskati ozadje in izkušnje B ESTETIC STUDIA, smo se pri njih oglasili tudi mi. Naša sogovornica je Barbara Seles, direktorica in ustanoviteljica B ESTETIC STUDIA. Poleg omenjena salona, je tudi lastnica Infraslim studia, prav tako v Celju, ki temelji na sodobni vadbi, kjer lahko v 30 minutah izgubite kar 1300 kcal ter tako poskrbite za celostno izkušnjo.

Kako se je pričela vaša pot do kozmetičnega salona?

Od vedno sem bila ljubiteljica vsega, kar je estetsko in lepo. Sicer sem svoje poslanstvo kar nekaj časa iskala in se ukvarjala s povsem drugo poslovno potjo, ki je bila prav tako povezana z videzom. Kasneje, po rojstvu otroka, sem začutila potrebo po preoblikovanju predvsem svoje postave in ker nisem želela pod nož ali na razne invazivne posege, sem začela razmišljati, kako bi svoje telo čim hitreje pripeljala do predhodnega stanja. Ugotovila sem, da na splošno slovenski trg ne ponuja različnih inovativnih in neinvazivnih metod za preoblikovanje telesa ter da salona, specificiranega prav za to sploh še ni in tukaj se je moja pot začela.

V čem se razlikuje vaš kozmetični salon od drugih ponudnikov?

Razlikuje se predvsem v tem, da smo specializirani izključno za preoblikovanje telesa. Seveda ponujamo tudi druge storitve, saj se zavedamo, da je čas največja vrednota in želimo, da se stranka pri nas počuti udobno in lahko opravi različne storitve na enem mestu. Temeljimo predvsem na dodani vrednosti, skupaj z našo močno ekipo poskrbimo za dobro vzdušje in da je obisk našega salona pravo doživetje. Z veseljem vas razvajamo v popolnosti.

Kako bi opisali vaš pristop k preoblikovanju telesa in zakaj je ta pristop poseben?

Nikoli ne jemljemo stranke površinsko, ampak kot individuum, saj je vsak človek edinstven in ima edinstvene potrebe, želje in cilje. Prav tako se predhodno stanje pri strankah razlikuje, zato nikoli ne predlagamo enakega programa množici, ampak predhodno izvedemo diagnosticiranje in glede na ugotovljeno poiščemo ustrezen program za posameznika. Vseskozi spremljamo rezultate in po potrebi tretmaje prilagajamo.

Kakšne edinstvene kozmetične postopke ali tehnologije ponujate svojim strankam, ki jih ne najdemo drugod?

Trenutno je najbolj obiskan tretma pri nas INSTANT SHAPE, ki je primeren popolnoma za vsakega, saj je brez kontraindikacij. Tretma daje popolne in takojšnje rezultate, poleg tega pa je tudi prijeten. Poleg različne palete ročnih storitev na katere prisegamo, posedujemo tudi različne naprave za preoblikovanje kot so KRIOLIPOLIZA, LIPOLASER, PRESOTERAPIJA ter ostale inovativne postopke, za katere se v tujini vseskozi izobražujemo. S tem sledimo novostim in trendom, da jih med prvimi pripeljemo v Slovenijo.

Kako se vaše strokovno osebje nenehno izobražuje in spremlja najnovejše trende ter inovacije v kozmetični industriji?

Za to sem zadolžena predvsem jaz. Skupaj z našo ekipo obiskujemo različna izobraževanja in tečaje, saj s tem nadgrajujemo svoje znanje. Mislim, da je naša samozavest upravičena, predvsem zaradi izkušenj, ki nam jih na tem področju res ne manjka.

Kakšne izkušnje in rezultate lahko stranke pričakujejo po obisku vašega studia za preoblikovanje telesa?

Vsaki stranki lahko garantiramo spremembo na boljše in v želeno smer, v primeru da upošteva naša navodila in nasvete tudi doma.

Večinoma stranke od nas odhajajo zadovoljne in se vedno znova vračajo. Nekatere sezonsko, v večini pa nas obiskujejo celo leto, saj smo jih naučili, da je vzdrževanje prav tako zelo pomembno.

Kako pomembno je psihološko in čustveno počutje strank pri vašem pristopu k preoblikovanju telesa?

To je dobro vprašanje, saj je njihovo psihološko in čustveno stanje zelo pomembno pri pristopih preoblikovanja telesa, saj je ravno stres uničevalec dobrega počutja in videza. Veliko strankam se zaradi stresa pojavi celulit, izsušena koža. Začnejo pridobivati “trebušček”, kljub temu da niso nič spremenile v svojem vsakdanu. Tudi o tem se s stranko pogovorimo ter naredimo načrt.

Ali imate kakšne zgodbe o uspehu strank, ki so s pomočjo vaših storitev dosegli izjemne rezultate in bi jih radi delili?

Teh je res veliko, med drugimi so vmes tudi zgodbe zadovoljnih tečajnic, ki so jim naši tečaji v sklopi B BODYSCULPT ACADEMY povsem spremenili življenja na boljše.

O tem bi res lahko govorila v nedogled, zato vam priporočam, da si mnenja preberete tukaj. Lahko pa rezultate pogledate tudi na našem IG profilu

Kje vidite vaš salon čez nekaj časa in ali boste ponudbo še nadgradili?

Moja želja je, da se B estetic studio pojavi prav v vsakem mestu v Sloveniji, zato ponujamo tudi edinstveno priložnost nakupa franšize. Verjamem da lahko z našim konceptom pripomoremo k boljšemu počutju posameznicam iz cele Slovenije. Več o nakup franšize tukaj.

Obiskujejo nas posameznice iz različnih krajev, zato je moj cilj razširitev poslovanja in pomoč bodočim podjetnikom do uspeha.

V našo ponudbo, pa smo pred kratkim dodali tudi izdelke B Cosmetic by Barbara Seles. Lastno linijo kozmetike sem lansirala, zaradi zagotavljanja naravnih in kakovostnih, ter preizkušenih izdelkov tako za salonsko kot za osebno uporabo.

Zanima nas še, kako lahko pridemo do vas in koliko prej se je treba naročiti?

Ker sledimo vsem novitetam, omogočamo spletno naročanje 24/7, brez nepotrebnega čakanja, kjer si lahko stranke izberejo svoj želen termin in si ga tudi vnaprej zagotovijo.