Začetek božičnih nakupov privabil številne obiskovalce

01. 12. 2022 16:31

Ob začetku letošnjega adventa je razpoloženje v Citycentru Celje še posebej prijetno, saj je vse pripravljeno za veseli december. V največjem celjskem nakupovalnem središči beležijo od septembra naprej pozitiven trend opravljenih nakupov in števila obiskovalcev. Mnogi obiskovalci so prejšnji teden izkoristili za božične nakupe – po dveh letih brez omejitev. Tudi prodajalne v Citycentru Celje potrjujejo zelo dober začetek poslovanja v predprazničnem času. Vse prodajalne kot tudi ponudniki na božično-novoletnem sejmu so dobro pripravljeni s številnimi idejami za darila za vsakogar.

Pozitivno razpoloženje v maloprodajnem sektorju

“Obiskovalci so se vrnili in želijo uživati v predbožični sezoni. Opažamo, da so kupci precej cenovno ozaveščeni in so pretekli teden zagotovo izkoristili kakšno ugodno ponudbo. Raznolikost prodajaln v našem nakupovalnem središču ponuja številne dobre ideje za darila za vsakogar,” je povedala Darja Lesjak, center managerka Citycentra Celje in optimistično dodala: “Letošnje leto je bilo zahtevno, zdaj pa se z optimizmom veselimo zaključka letošnjega dela.”

Že vrsto let priljubljen; darilni bon Desetak

Ugoden trend prodaje darilnega bona Desetak se nadaljuje že več let. Zdaj je Desetak najbolje prodajan. Približno polovica bonov se proda konec leta, v novembru in decembru. “Desetak“ kot darilo podarjajo tako podjetja kot končni potrošniki, saj ga je mogoče kupiti preko spleta ter v vseh petih SES-ovih nakupovalnih središčih v Sloveniji: ALEJI, Cityparku in Intersparu Vič v Ljubljani, Europarku v Mariboru ter Citycentru Celje in ga uporabiti v vseh tamkajšnjih prodajalnah.

XS igrače – prihaja nov raj za otroke

Svoja vrata bo v prvem nadstropju Citycentra Celje kmalu odprla priznana trgovina z igračami XS igrače, ki ponuja izdelke vrhunske kakovosti, ki so predstavljeni v prijaznem in sodobnem okolju, zasnovanem in razvitem v podjetju Anvol iz Estonije. Nova trgovina v Citycentru Celje je del velike družine, ki povezuje 50 trgovin v sedmih evropskih državah. Posebno pozornost namenjajo igračam, narejenim po licenčnih likih, TV in spletnih vsebinah, pri njih pa boste našli tudi ekskluzivno linijo izdelkov XS Toys.

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
134 queries in 0,801 seconds.