Možnost brezplačne jutranje vadbe


Z novim letu v Društvu Šola zdravja znova omogočajo brezplačne ZOOM vadbe za razgibanost celega telesa od 3. januarja do 31. marca 2023. Izvajajo tudi brezplačne vadbe na prostem na različnih lokacijah po Sloveniji. Preverite, kje v Celju se lahko brezplačni vadbi priključite v živo …

Društvo Šola zdravja z namenom spodbujanja prebivalstva h gibanju in zdravemu načinu življenja z novim letom znova odpira vodeno brezplačno Zoom vadbo za razgibanost celega telesa, h kateri ste vabljeni prav vsi. Vsak delovnik se vadba prične ob 8. uri z 30-minutno vadbo 1000 gibov in nadaljuje v vaje za moč. Vadbo med drugim sofinancirata Ministrstvo za zdravje in Fundacija za šport.

Celotna jutranja telovadba je preprosta in primerna za vsakogar, vsak pa jo seveda izvaja po svojih zmožnostih. Vadbe vodijo mag. kineziologije Eva Jeza, dipl. kineziolog Simon Jurmić, ter prof. športne vzgoje Andraž Purger.

Brezplačno virtualno vadbo, kateri se lahko pridružite na tej povezavi  pa omogočajo tistim, ki jim je telovadba na prostem v zimskem jutranjem času prehladna ali pa tovrstne oblike rekreacije še nimajo v svojem kraju. Pri Društvu Šola zdravja so vaje na prostem namreč prisotne na različnih lokacijah po Sloveniji, prav tako brezplačne in vsakodnevne.

V Celju je takšna lokacija pred OŠ Lava, kjer se dobijo ob sobotah in nedeljah ob 7.30 uri. in na šolskem igrišču II. OŠ Celje od ponedeljka do petka ob 8.uri, od aprila dalje pa ob 7.30 uri. Če se bi se jutranji vadbi v živo želeli priključiti od kod drugod, si tukaj lahko ogledate seznam vseh lokacij po Sloveniji.

N.O.