15-letna Celjanka Maša še vedno pogrešana – so jo ugrabili Cigani?

03. 10. 2012 16:59

Celjski policisti so bili minulo soboto obveščeni, da pogrešajo mladoletno dekle z območja Celja. Šlo je za 15 letno Mašo Šarlija, katero so še isti dan izsledili in jo namestili v ljubljanski krizni center, od koder pa je v nedeljo ponovno izginila.

Kot je povedala predstavnica PU Celje Milena Trbulin,  je bila policija v ponedeljek znova obveščena, da se pogrešano dekle nahaja na območju Ribnice, in sicer v kraju, kjer je bila izsledena že v soboto. Z izvajanjem različnih aktivnosti je bilo sicer potrjeno, da se dekle dejansko nahaja na tem območju, vendar pogrešana kljub temu še ni bila izsledena.

Kot je za oddajo 24 ur povedal Mašin oče, so jo prvič našli pri ribniških Ciganih, v tem okolju pa so jo opazili tudi tokrat.

Glede na namigovanja, da naj bi bila s strani Ciganov ugrabljena, pa policija navaja, da v zvezi s pogrešanim dekletom niso odkrili okoliščin, ki bi nakazovale, da bi bila dekle žrtev kaznivega dejanja.

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, policija prosi, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
193 queries in 1,163 seconds.