Poskus uboja: 63-letni moški z nožem zabodel 47-letnega Celjana

04. 03. 2015 10:22

nožS PU Celje so sporočili, da so jih sinoči, nekaj pred 23. uro, iz Zdravstvenega doma Celje obvestili, da je pri njih pomoč iskal 47-letni moški, doma iz območja Celja, ki  je bil  zaboden.

Policisti in kriminalisti so v nadaljevanju odvzeli prostost 64-letnemu moškemu, prav tako doma iz območja Celja, ki je osumljen, da je zabodel 47-letnika in ga pridržali. 47-letni moški je hudo poškodovan. Preiskava še poteka, zato bodo policisti več podatkov lahko posredovali, ko bo zaključena.

DODANO NAKNADNO:

Policisti in kriminalisti so odvzeli prostost 54-letnemu moškemu, stanujočemu v Verpetah, osumljenemu, da je zabodel 47-letnika in ga pridržali ter ga po opravljenih preiskovalnih dejanjih izpustili na prostost. Kazensko so ga ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja Uboj po 1. odstavku 115. člena, v zvezi s 34 členom Kazenskega zakonika 1B.

Moška sta navedenega dne skupaj delela in nato v popoldanskih in večernih urah skupaj popivala. Okoli 21.30 ure sta se sprla, osumljeni pa je v nadaljevanju s kuhinjskim nožem zabodel 47-letnika. Poškodovani 47-letni moški je po dejanu odšel do sosednje hiše, kjer biva brat osumljenega, ki ga je odpeljal v celjski zdravstveni dom.

Zaradi povzročenih poškodb je 47-letnik ostal na zdravljenju v celjski bolnišnici.

* fotografija je simbolična

Oznake: , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
171 queries in 1,104 seconds.