72-letnico do smrti povozilo lastno vozilo

13. 04. 2022 14:45

Danes okoli 12. ure je zgodila prometna nesreča s smrtjo starejše peške. Nesreča se je zgodila v bližini pokopališča v Belih Vodah.

Po prvih podatkih je 72-letna ženska stopila iz vozila. Ko je bila za vozilom je le to zdrselo vzvratno in jo povozilo. 72-letnica je na kraju nesreče poškodbam podlegla. To je letošnja četrta žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Lani v enakem obdobju so v prometnih nesrečah na našem območju umrle tri osebe.

Medtem sicer center za obveščanje poroča, da je ob 11.54 v kraju Bele Vode v občini Šoštanj, voznik osebnega vozila med vožnjo povozil osebo katera je ostala ujeta pod vozilom. Posredovali so gasilci PGD Velenje, ki so zavarovali kraj, stabilizirali vozilo, s tehničnim posegom vozilo dvignili ter ga podložili z lesenimi podlogami in osebo potegnili izpod vozila. Nadalje so gasilci nudili pomoč reševalcem NMP Velenje pri oskrbi in reanimaciji poškodovane osebe, ki je na kraju podlegla poškodbam. Obveščene so bile pristojne službe.

S PU Celje so v četrtek sporočili dodatne podrobnosti. Kot so sporočili, se je nesreča zgodila v Belih Vodah. Povzročil jo je 74-letni voznik osebnega vozila. V prometni nesreči je umrla 72-letna ženska. 74-letni voznik je pripeljal na parkirišče v bližini pokopališča, kjer je iz vozila izstopila sopotnica in odšla do zadnjega dela vozila. Medtem, ko je iz prtljažnega dela vozila jemala stvari, je vozilo zdrselo nazaj in jo povozilo. Zaradi hudih poškodb je 72-letnica na kraju nesreče umrla.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
137 queries in 0,829 seconds.