Avto na streho, evakuacija bloka

10. 06. 2020 08:08

Včeraj je ob 16.43 na regionalni cesti Šentjur–Planina v Jezercah pri Dobjem, občina Dobje, osebno vozilo zapeljalo iz cestišča in se prevrnilo na streho. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče in s tehničnim posegom iz vozila rešili hudo poškodovano osebo. Reševalci RP Celje so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v SB Celje. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 18.55 so Na zelenici v Preboldu stanovalci večstanovanjskega objekta zaznali vonj po plinu. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, z upraviteljem objekta izklopili elektriko, evakuirali ljudi iz objekta, prezračili objekt in izmerili koncentracije plina v stanovanjih. Do vonja po plinu je prišlo v enem stanovanju zaradi plinske peči, ki se ni takoj prižgala in je tako v ozračje ušlo nekaj plina.

Ob 19.57 se je v stanovanju na Ljubljanski cesti v Celju zažgala hrana na štedilniku. Gasilci PGE Celje in PGD Babno so iz štedilnika odstavili zažgano hrano, prezračili stanovanje in ga pregledali s termovizijsko kamero.

Danes je ob 0.12 v stanovanju v Celovški ulici v Celju starejša oseba padla s postelje in ni mogla vstati. Gasilca PGE Celje sta ji pomagala nazaj na posteljo. Oseba ni bila poškodovana.

*foto: Matic Vogrinc/FB Promet za Štajersko

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 1,978 seconds.