Avto prebil ograjo in v potok, zagorela vrtna lopa

29. 11. 2019 09:09

rp_112logo.jpgVčeraj se je ob 8.50 na Lesarski ulici v Nazarjah pri delu poškodovala oseba. Reševalci NMP Mozirje so poškodovanca na kraju oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Celje.

Ob 15.55 so v Malih Braslovčah, občina Braslovče, gasilci PGD Braslovče nudili pomoč NMP Celje pri prenosu obolele osebe iz stanovanja do reševalnega vozila.

Ob 17.37 je na regionalni cesti Polzela-Andraž v kraju Založe, občina Polzela, osebno vozilo prebilo varovalno ograjo in se prevrnilo v potok Ložnica. Ena oseba se je poškodovala. Reševalci NMP so jo prepeljali v SB Celje. Gasilci PGE Celje in PGD Polzela so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator ter nudili pomoč policiji in reševalcem NMP.

Danes je ob 4.00 v Podvinu pri Polzeli v občini Polzela zagorela vrtna lopa velikosti 8 x 6 metrov. Požar se je razširil na drog elektro daljnovoda. Gasilci iz PGD Polzela, Andraž nad Polzelo in Ločica ob Savinji so požar pogasili. Uničen je elektro drog, lopa in predmeti v lopi. Gasilci PGD Polzela izvajajo gasilsko stražo. Vzdrževalci Elektro Celje bodo zamenjali elektro drog.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 1,223 seconds.