Avto v gasilski dom, eksplozija polnilca, padec motorista

19. 09. 2020 16:04

Včeraj je ob 15.28 v naselju Grušovje v občini Rečica ob Savinji osebno vozilo zapeljalo izven cestišča in se zaletelo v garažna vrata gasilskega doma PGD Grušovlje. Gasilci PGD Nazarje so zavarovali kraj dogodka, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine, odklopili akumulatorja in s tehničnim posegom rešili eno osebo iz vozila. Poškodovano osebo so prevzeli reševalci NMP Mozirje.

Ob 17.10 je v Stantetovi ulici v Celju prišlo do dveh močnejših pokov in neprijetnega vonja po plinu. Gasilci PGE Celje so na kraju ugotovili, da je neznana oseba v trifazno vtičnico vklopila polnilec za telefon, kar je povzročilo kratek stik. Prezračili so prostore ter lastnika obvestili, naj vtičnico zamenja ter zavaruje z zaščito.

Ob 23.32 je v Medlogu, občina Celje, na regionalni cesti padel motorist. Gasilci PGE Celje so zavarovali in razsvetlili kraj nezgode, nudili pomoč poškodovanemu motoristu do prihoda NMP Celje in posuli razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Celje so poškodovanca odpeljali v SB Celje.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 1,341 seconds.