Avto v hišo, pogin rib v potoku, nalet treh vozil

11. 09. 2020 08:54

Ob 10.48 je v Tepanju, občina Slovenske Konjice, voznik osebnega vozila trčil v stanovanjsko hišo. Gasilci PGD Slovenske Konjice in PGD Slovenska Bistrica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, s tehničnim posegom rešili ujeto osebo, nevtralizirali razlite motorne tekočine, pomagali policistom, reševalcem in dežurnim cestnega podjetja. Reševalci NMP Slovenske Konjice so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v nadaljnjo oskrbo v bolnišnico.

Ob 11.20 je bilo v potoku Draganja, v občini Rogatec, opaženo večje število poginulih rib. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina so na mestu pritokov namestila pivnike zaradi možnosti onesnaženja. Obveščene so bile pristojne službe, ki pa so po analizi vode ugotovile, da je prišlo do pogina zaradi nizkega vodostaja in pomanjkanja kisika v potoku. Gasilci so pivnike odstranili.

Ob 14.10 se je na regionalni cesti Šentjur – Celje v kraju Vrbno, občina Šentjur, pripetila prometna nesreča z naletem treh osebnih vozil. Reševalci NMP Šentjur so dve poškodovani osebi oskrbeli in prepeljali v SB Celje. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje, posuli razlite motorne tekočine in odstrani poškodovana vozila iz cestišča. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 14.17 so v Ulici frankolovskih žrtev v Celju, gasilci PGE Celje, pogasili zabojnik za komunalne odpadke.

*foto: Norbert Vračun / FB Promet za Štajersko

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 2,313 seconds.