Avto v potok (foto), nov zaklenjen otrok

09. 03. 2020 07:37

nesreca_2020_marec_8_1Včeraj je ob 6.04 v naselju Rogatec v občini Rogatec osebno vozilo zapeljalo s cestišča v obcestno škarpo. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine ter nudili pomoč reševalcem NMP Šmarje pri Jelšah pri oskrbi poškodovane osebe.

nesreca_2020_marec_8_2Ob 7.23 je v Mestinju, občina Šmarje pri Jelšah, osebno vozilo zdrsnilo s cestišča v potok. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina in Šmarje pri Jelšah so zavarovali kraj dogodka, s tehničnim posegom izvlekli vozilo iz potoka, izklopili akumulator ter pomagali reševalcem NMP Šmarje pri Jelšah pri oskrbi dveh poškodovanih oseb, ki so jih prepeljali v SB Celje.

Ob 16.28 so v Vojniku, občina Vojnik, zagorele saje v dimniku večstanovanjskega objekta. Gasilci PGD Vojnik so požar omejili in pogasili ter s termovizijsko kamero pregledali okolico dimnika in prepovedali kurjenje do prihoda dimnikarja.

Ob 16.32 so na Mariborski cesti v Celju gasilci PGE Celje s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja, v katerega se je zaklenil otrok.

Ob 18.41 je zagorelo ob cesti Vinska Gora-Velenje v bližini naselja Črnova, občina Velenje. Gasilci PGD Velenje so manjše požare v naravi na štirih lokacijah pogasili.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

*foto: PGD Steklarna Rogaška Slatina

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
168 queries in 0,777 seconds.