Čelno trčenje z motoristom (dopolnjeno), prenos mrtve osebe

10. 05. 2020 09:13

rp_112logo.jpgVčeraj sta ob 10.08 v Založah v občini Polzela čelno trčila motorist in osebno vozilo. Posredujejo gasilci PGE Celje.

Dodano naknadno

V Založah, na območju Policijske postaje Žalec, so policisti včeraj obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je poškodoval 21-letni motorist. Prometno nesrečo je povzročil 38-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil po lokalni cesti v Založah, iz smeri Polzele. Ko je zavijal desno proti stanovanjski hiši, do katere vodi dovoz skorajda pod pravim kotom, je zapeljal na levi del vozišča, da bi lahko zavil na dovoz. V tistem trenutku je po lokalni cesti iz smeri Andraža nad Polzelo pripeljal motorist, ki je poskušal trčenje z vozilom, ki mu je zaprlo pot, preprečiti s sunkovitim zaviranjem. Pri tem je izgubil oblast nad motorjem in padel. Motorno kolo je trčilo v prednji del osebnega vozila, motorist je padel na pokrov motorja in v vetrobransko steklo. V trčenju se je motorist hudo poškodoval.

Ob 15.08 so gasilci PGD Šentjur v kraju Podgrad, občina Šentjur, s tehničnim posegom odprli vhodna vrata stanovanjske hiše in pomagali reševalcem NMP Celje pri prenosu mrtve osebe. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Ob 20.37 je v Podšmihelu, občina Laško, uporabnik industrijskega objekta za proizvodno halo kuril odpadno suho travo. Gasilci PGD Laško so počakali, da je kup pogorel ter nato dokončno pogasili ogenj in preventivno namočili neposredno okolico. Na kraju je bila prisotna Policija.

Ob 22.08 je ob ribniku v naselju Vrbje, občina Žalec, gorel večji kup vej. Gasilci PGD Vrbje in Žalec so požar pogasili.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
165 queries in 1,428 seconds.