Četverno trčenje pri Laškem, na avtocesti v tovornjak, s katerega je potem padlo vozilo

21. 06. 2019 10:22

prometna_nesrea_znakVčeraj so ob 16.56 v naselju Strmca, občina Laško, trčila tri osebna in kombinirano vozilo. Gasilci PGE Celje in PGD Laško so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje, nudili pomoč ponesrečenim osebam do prihoda reševalcev NMP Laško ter posipali cestišče z vpojnimi sredstvi.

Danes je ob 3.43 na avtocesti Ljubljana–Maribor v predoru Jasovnik v občini Vransko prišlo do prometne nesreče z udeležbo osebnega vozila. Gasilci CZR Domžale in PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, po razlitih motornih tekočinah posuli vpojna sredstva, odklopili akumulator ter nudili pomoč reševalcem NMP in policiji. V nesreči sta se poškodovali dve osebi.

Ob 5.39 sta na avtocesti Ljubljana–Maribor, pri izvozu Šempeter, v smeri Celja, občina Polzela, trčili osebno in tovorno vozilo, ki je na prikolici prevažalo osebno vozilo in štirikolesnik. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, pregledali udeležene osebe, nevtralizirali razlite motorne tekočine in odklopili akumulatorje. Poškodovanih oseb ni bilo.

S Policijske uprave Celje so sporočili, da je prometno nesrečo povzročil voznik osebnega vozila, ki je trčil v zadnji del tovornega vozila, s katerega je pri tem padlo osebno vozilo. V prometni nesreči ni bil nihče poškodovan.

Ob 13.05 so na Kajuhovi cesti v Velenju gasilci PGD Velenje s tehničnim posegom odprli vrata v stanovanje, v katerem sta bili ujeti dve osebi.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 0,707 seconds.