Danes na celjskem kar 4 prometne nesreče s poškodovanci, v požaru poškodovana oseba

06. 09. 2021 19:30

Ob 10.41 sta na Dečkovi cesti v Celju trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, nudili prvo pomoč v nesreči poškodovani osebi in vozilo odstranili z vozišča. Poškodovano osebo so v nadaljnjo oskrbo prevzeli reševalci NMP Celje.

Ob 7.47 sta na Kidričevi v Celju trčila avtobus in osebno vozilo. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč reševalcem NMP, iz vozila rešili poškodovano osebo, odklopili akumulator in očistil vozišče. V nesreči poškodovani osebi so na kraju oskrbeli reševalci NMP Celje, eno osebo pa so tudi prepeljali v nadaljnjo oskrbo v SB Celje.

Ob 15.04 so na Savinjski cesti v Žalcu trčila tri osebna vozila. Pri tem se je poškodovala oseba. Gasilci PGE Celje in PGD Žalec so zavarovali kraj, odklopili akumulator, očistili cestišče, s tehničnim posegom iz vozila rešili osebo in ji nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP Celje, ki so nato poškodovano osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v SB Celje.

Ob 8.02 sta na Jenkovi cesti v Velenju trčila osebno vozilo in motorno kolo. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč policistom in z vozišča odstranili kolo z motorjem. V nesreči poškodovano osebo so na kraju oskrbeli in prepeljali v nadaljnjo oskrbo v SB Celje reševalci NMP Velenje.

Ob 15.02 je v naselju Kasaze, občina Žalec, zagorelo v kuhinjskem delu stanovanja večstanovanjskega objekta. Gasilci PGD Liboje, PGD Zabukovica, PGD Dobriša vas-Petrovče in PGD Griže so požar pogasili, prezračili objekt in nudili pomoč občanom pri umiku iz objekta. V požaru se je poškodovala ena oseba, katero so na kraju oskrbeli reševalci NMP Celje.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
137 queries in 0,748 seconds.