Delovna nesreča, prevrnjen traktor, požar zaradi pirotehnike, …

25. 08. 2017 07:31

Včeraj so imeli gasilci in reševalci kar nekaj dela, tudi zaradi nogometnih strasti …

Ob 8.08 se je v podjetju na Cesti v Trnovlje, občina Celje, pripetila delovna nesreča v kateri se je poškodoval delavec. Poškodovanega delavca so oskrbeli reševalci RP Celje in ga prepeljali v nadaljnjo oskrbo v Splošno bolnico Celje. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 14.18 sta na Mariborski cesti v Celju trčila osebno vozilo in motorno kolo. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj, nudili pomoč reševalcem NMP Celje ter posipali cestišče z vpojnimi sredstvi. Ena oseba je bila poškodovana in prepeljana v SB Celje. Motorno kolo je uničeno.

Ob 18.56 je na Kidričevi cesti v Velenju prišlo do naleta dveh osebnih vozil in motorja. Posredovali so gasilci PGD Velenje, ki so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč reševalcem NMP Velenje, ki so eno poškodovano osebo prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

Ob 18.56 se je v Reki občina Laško prevrnil traktor. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Laško, ki so poškodovanca oskrbeli na kraju ter ga prenesli do reševalnega vozila, kjer so ga reševalci NMP Laško prepeljali v SB Celje. Traktor je uničen.

Ob 20.12 je v Zgornjem Tinskem, občina Šmarje pri Jelšah, osebno vozilo zapeljalo s cestišča. Posredovali so gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina in PGD Šmarje pri Jelšah, ki so zavarovali in razsvetlili kraj dogodka ter skupaj z reševalci NMP Šmarje pri Jelšah in policisti preiskali območje dogodka, vendar udeleženih oseb ni bilo na kraju.

Ob 20.26 je na Aškerčevi cesti v Velenju zagorelo grmičevje. Posredovali so gasilci PGD Velenje, ki so ogenj omejili in ga pogasili.

20.37 je v Stopčah občina Šentjur zaradi pirotehničnih sredstev zagorela smreka. Posredovali so gasilci PGD Šentjur, ki so ogenj omejili, ga pogasili ter pregledali okolico.

vucko-polovicka

 

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 0,654 seconds.