Dim iz bloka, goreči bager

06. 10. 2019 07:59

rp_112logo.jpgVčeraj se je ob 14.11 na Jurčičevi ulici v Celju v večstanovanjskem objektu močno kadilo. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Celje – Gaberje, ki so zavarovali kraj, pregledali objekt in prezračili prostore. Do požara ni prišlo.

Ob 19.21 se je na Cesti Simona Blatnika v Velenju kadilo iz hladilnika. Pri tem se je sprožil požarni alarm. Gasilci PGD Velenje so hladilnik pregledali, odklopili električno napajanje in odsvetovali nadaljnjo uporabo.

Ob 20.55 se je v Pleteršnekovi ulici v Celju zaradi napake na plinski peči aktiviral javljalnik ogljikovega monoksida. Do prihoda gasilcev PGE Celje je lastnik je že sam ugasnil plinsko peč in prezračil stanovanje. Gasilci so z detektorjem plinov pregledali prostore in zaprli dovod plina v stanovanje.

Ob 22.00 je v naselju Bukovžlak, občina Celje, gorel bager. Gasilci iz PGE Celje in PGD Teharje so požar pogasili, odklopili akumulator in osvetljevali kraj dogodka policiji.

Ob 3.11 je v Šentjungertu, občina Celje, zagorel lesen drog električne napeljave. Požar so pogasili gasilci PGE Celje in PGD Šmartno v Rožni dolini.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
133 queries in 0,743 seconds.