Divji črpalkarji aktivni

27. 01. 2015 10:05

roparS Policijske uprave Celje so sporočili, da so v zadnjem dnevu obravnavali kar nekaj deliktov, kjer so kršitelji kradli gorivo.

Včeraj zjutraj so bili obveščeni, da je neznani storilec ponoči  iz rezervoarja poljskega  tovornega vozila, parkiranega na avtocestnem počivališču Lopata,  ukradel dobrih 1.000 litrov nafte.

Na Kidričevi ulici v Celju je neznani storilec iz delovnega stroja ukradel dva akumulatorja in 70 litrov goriva.

V Slovenskih Konjicah je neznani storilec okoli 70 litrov goriva ukradel iz tovornega vozila parkiranega na parkirišču podjetja.

Tatvini nafte so danes ponoči obravnavali na avtocestnih počivališčih Tepanje in Zima. Na Tepanju so bosanskemu vozniku iz rezervoarja tovornega vozila ukradli  dobrih 300 litrov goriva, na počivališču Zima pa madžarskemu vozniku  tovornega vozila tudi okoli 300 litrov goriva.

Danes, nekaj čez drugo uro zjutraj, so bili obveščeni še o tatvini goriva na avtocestnem počivališču Lopata. Romunski voznik je zalotil dva storilca, ki sta iz rezervoarja njegovega tovornega vozila kradla nafto. Storilca sta uspela pobegniti in sta se po avtocesti odpeljala v smeri proti Ljubljani. Voznik je o tatvini takoj obvestil zaposlenega na bencinskem servisu, ta pa policijo. Policisti so osumljena izsledili pri avtocestnem izvozu Trojane in jima odvzeli prostost. Gre za dva državljana Romunije, stara 41 in 45 let.

polovicka_celje_klik

 

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
188 queries in 0,864 seconds.