Drevesa na elektro-vodnike, odprta sezona travniških požarov, v požaru uničeno tovorno vozilo

08. 02. 2020 07:47

rp_112logo.jpgVčeraj so ob 12.29 v Pečovniku, občina Celje, drevesa padla preko telekomunikacijskih vodnikov in se nagnila nad lokalno cesto. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj dogodka.

Ob 14.10 je na Liškovi ulici v Šentjurju zagorela suha trava na travniku. Posredovali so gasilci PGD Šentjur in PGD Lokarje, ki so požar omejili in pogasili.

Ob 14.27 se je na Rogli, občina Zreče, pri smučanju poškodoval smučar. Poškodovanca so na kraju oskrbeli reševalci na smučišču. V UKC Maribor pa ga je s helikopterjem prepeljala posadka helikopterja Slovenske vojske skupaj z dežurno ekipo HNMP Maribor.

Ob 15.26 se je v Radmirju, občina Ljubno, oseba nenadoma zgrudila. Reševalci NMP Mozirje in NMP Velenje so osebo oskrbeli na kraju. V UKC Ljubljana pa je obolelo osebo nato s helikopterjem prepeljala posadka helikopterja Slovenske vojske skupaj z dežurno ekipo HNMP na Brniku. Kraj pristanka helikopterja so zavarovali gasilci PGD Radmirje.

Ob 15.41 je v naselju Gaji, občina Celje, zagorelo na travniku na površini okoli 3000 kvadratnih metrov. Požar so pogasili gasilci PGE Celje in PGD Trnovlje.

Ob 23.32 je v kraju Zabukovica, občina Žalec, zagorelo tovorno vozilo. Posredovali so gasilci PGD Zabukovica, Kasaze – Liboje, Gotovlje in Griže, ki so zavarovali kraj dogodka, pogasili požar ter vozilo pregledali. Tovorno vozilo je bilo v požaru uničeno.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 1,010 seconds.