Drevo na uto, padec motorista

23. 06. 2020 07:56

Včeraj so ob 9.14 Pod lipami v Celju, gasilci PGE Celje posredovali, kjer so reševalcem NMP nudili pomoč pri prenosu obolele osebe iz stanovanja do reševalnega vozila.

Ob 13.49 je v kraju Šmatevž, občina Braslovče, na AC v smeri Ljubljana zagorelo v motornem delu osebnega vozila.Gasilci PGE Celje so protipožarno in naletno zavarovali kraj, pogasili ogenj in nudili pomoč pristojnim službam.Osebno vozilo je poškodovano.

Ob 16.09 se je v Gaberkah, občina Šoštanj, preko vozišča, zaradi močnega vetra, podrlo drevo ter oviralo promet. Posredovali so gasilci PGD Gaberke, ki so kraj zavarovali, drevo razžagali in odstranili s cestišča.

Ob 16.17 je na Jerihovi cesti v Velenju na uto padlo drevo. Posredovali so gasilci PGD Velenje.

Ob 16.46 je v Gomilskem, občina Braslovče, na regionalni cesti Gomilsko-Vransko padel motorist. Reševalci NMP Celje in Žalec so poškodovanega motorista oskrbeli na kraju dogodka in ga odpeljali v SB Celje v nadaljnjo oskrbo.

Ob 17.03 so v kraju Križevec, občina Zreče, na balkonu stanovanjske hiše gorele smeti. Gasilci PGD Zreče in Stranice so pogasili ogenj in s termo kamero pregledali prostore. Ogenj je poškodovano okno in kvadratni meter fasade.

Ob 23.05 je v Mestinju v občini Šmarje pri Jelšah zagorelo ob montažnem šotoru centralnega skladišča trgovskega podjetja. Gasilci PGD Mestinje, Šmarje pri Jelšah in Kristan vrh so požar pogasili ter prezračili in pregledali prostor.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
137 queries in 0,862 seconds.