Drevo na vodnike, zalita klet, trk treh tovornjakov

12. 07. 2018 20:56

rp_112logo.jpgOb 0.40 se je na Sotelski cesti v Rogaški Slatini preko cestišča na električne vodnike podrlo drevo. Delavci Elektro Celja so izklopili napetost, gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina pa so podrto drevo razžagali in odstranili.

Ob 11.09 so posredovali gasilci PGE Celje na Ulici Bratov Vošnjakov v Celju, kjer so iz kletnih prostorov stanovanjske hiše in garaže izčrpali približno 7 kubičnih metrov meteorne vode.

Ob 11.25 so gasilci PGE Celje ob prisotnosti policije odprli vrata stanovanja na Zoisovi ulici v Celju, v katerem se nahajala onemogla oseba. Nudili so pomoč reševalcem NMP Celje pri prenosu osebe do reševalnega vozila.

Ob 14.33 so Pod smrekami v Šempetru v Savinjski Dolini v občini Žalec gasilci PGD Šempeter v Savinjski Dolini nudili pomoč reševalcem pri prenosu obolele osebe iz stanovanja do reševalnega vozila.

Ob 21.32 so v predoru Pletovarje na avtocesti v Kraberku, občina Slovenske Konjice trčila tri tovorna vozila. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Slovenske Konjice, ki so zavarovali kraj, odklopili akumulatorje, posipali cestišče z vpojnimi sredstvi ga očistili ter nudili pomoč vlečni službi. Dve tovorni vozili sta uničeni eno pa poškodovano.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 1,033 seconds.