Dva padca s strehe, poskus samomora s plinom

13. 09. 2018 22:42

rp_112logo.jpgOb 13.08 se je v Škofiji, občina Šmarje pri Jelšah, v vinogradu pri delu s traktorjem poškodoval traktorist. Gasilci PGD Šmarje pri Jelšah in Zibika so zavarovali kraj in nudili pomoč reševalcem NMP. Reševalci NMP Šmarje pri Jelšah so poškodovanega oskrbeli in prepeljali v SB Celje.

Ob 16.29 se je v Čretvežu v občini Zreče pri padcu s strehe poškodovala oseba. Gasilci PGD Zreče so nudili pomoč reševalcem NMP pri oskrbi poškodovanca. Reševalci NMP Slovenske Konjice so osebo odpeljali na zdravlenje v SB Celje.

Ob 18.50 je na Šmohorju v občini Laško pri padcu s strehe poškodoval občan. Prvo pomoč so mu nudili prisotni na kraju. Reševalci NMP Laško so poškodovanega oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Ob 20.00 je na Kajuhovi cesti v Šoštanju, v stanovanju stanovanjskega bloka obstajal sum samomora s plinom. Gasilci PGD Šoštanj so vdrli v stanovanje, nezavestno osebo iznesli iz stanovanja in prezračili prostore. Reševalci RP Velenje so osebo oskrbeli in prepeljali v SB Celje. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 21.08 je na Celjski cesti v občini Laško osebno vozilo zapeljalo s ceste in trčilo v obcestno ograjo. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Laško, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom ter nudili pomoč policiji in reševalcem. Poškodovana je bila ena oseba, ki so jo na kraju oskrbeli reševalci NMP Laško.

Ob 23.00 se je na Šlandrovem trgu v občini Žalec pripetila prometna nesreča v kateri sta bila udeležena osebno vozilo in štirikolesnik. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Žalec, ki so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, ga razsvetlili, odklopili akumulatorja, posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom, očistili cestišče, nudili pomoč policiji in reševalcem. Poškodovana je bila ena oseba, ki je bila odpeljana v SB Celje.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
179 queries in 0,917 seconds.