Dve nesreči na AC pri Lopati, reševanje iz dvigala, vozilo na bok

27. 11. 2022 07:53

Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje je ob 21.02 na avtocesti pred izvozom Lopata v smeri Ljubljane osebno vozilo trčilo v zaščitno ograjo. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, posuli po vozišču razlite motorne tekočine, nudili osvetljevanje kraja in nudili prvo pomoč v nesreči poškodovani osebi do prihoda reševalcev NMP.

Ob 21.14 se je na avtocesti pred izvozom Lopata v smeri Ljubljane trčilo osebno vozilo v ogrado. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator in posuli po vozišču razlite motorne tekočine. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.

Ob 23.30 je na ulici Šalek v Velenju ostala ujeta oseba v okvarjenem dvigalu večstanovanjskega objekta. Ujeto osebo so iz dvigala s tehničnim posegom rešili gasilci PGD Velenje.

Ob 0.53 se je na Kletni ulici v Slovenskih Konjicah na streho prevrnilo osebno vozilo. Gasilci PGD Slovenske Konjice so zavarovali in osvetlili kraj dogodka, odklopili akumulator, postavili vozilo nazaj na kolesa, posuli po vozišču razlite motorne tekočine, očistili vozišče in nudili pomoč delavcem avtovleke pri nalaganju vozila.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
143 queries in 0,707 seconds.