Dve vozili v jarek, ogenj z barake na hišo

19. 03. 2019 18:36

rp_112logo.jpgOb 11.20 so se v naselju Gubno, občina Kozje, vnele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Lesično–Pilštanj in Kozje so požar pogasili, očistili dimnik, preventivno pregledali s termovizijsko kamero in do prihoda dimnikarja odsvetovali nadaljnje kurjenje.

Ob 14.02 je v Dobrovi, občina Celje, voznik z osebnim vozilom zapeljal v obcestni jarek. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, preprečili nadaljnje iztekanje tekočin iz vozila ter posuli vozišče z vpojnimi sredstvi in nudili prvo pomoč poškodovanima osebama do prihoda reševalcev NMP Celje, ki so osebi na kraju oskrbeli in prepeljali v bolnišnico.

Ob 15.51 je v Juvanju, občina Ljubno, osebno vozilo zapeljalo iz cestišča in pristalo v jarku na boku. Gasilci PGD Nazarje so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč poškodovanim in reševalcem NMP pri oskrbi, odklopili akumulator na vozilu ter z vpojnim sredstvom posuli razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Mozirje so dve poškodovani osebi prepeljali v celjsko bolnišnico.

Ob 16.03 je na Jamovi ulici v Celju ob stanovanjski hiši gorela baraka. Požar je še pred prihodom gasilcev pričel gasiti lastnik objekta in pri tem utrpel opekline. Gasilci PGE Celje , Celje – Gaberje, Ostrožno in Škofja vas so požar barke, ki se je preko fasade in ostrešja še razširil na stanovanjski objekt, omejili in pogasili, ter pregledali in prezračili prostore. Reševalci NMP Celje so opečeno osebo oskrbeli in prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico. Na požarni straži so ostali gasilci PGD Celje – Gaberje. V pripravljenosti so bili gasilci PGD Babno, Lokrovec Dobrova, Zagrad – Pečovnik in Trnovlje od 17.46 do 19.17 ure.

werner-koncert-celje-klik

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
175 queries in 0,488 seconds.