Enkrat zagorelo na balkonu, dvakrat ostrešje pri dimniku (dopolnjeno)

01. 04. 2020 06:45

rp_112logo.jpgVčeraj je ob 9.37 v Okonini v občini Ljubno zagorelo na balkonu stanovanjske hiše. Ogenj se je razširil na fasado in ostrešje. Gasilci PGD Okonina, Radmirje in Ljubno ob Savinji so požar omejili in pogasili ter pregledali objekt. Uničenih je okoli 20 kvadratnih metrov ostrešja.

Ob 12.25 so v Škapinovi ulici v Celju gasilci PGE Celje s tehničnim posegom odprli vhodna vrata stanovanja, v katerem se je nahajala onemogla oseba.

Ob 14.57 je v Prijateljevi ulici v Šentjurju zagorelo ostrešje pri dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Šentjur in Slivnica so požar omejili in pogasili ter pregledali okolico. Uničenih je okoli 50 kvadratnih metrov ostrešja in poškodovana mansarda hiše.

Ob 15.04 je v Šeščah pri Preboldu v občini Prebold zagorelo ostrešje pri dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Šešče, Prebold – Dolenja vas – Marija Reka in Matke so požar omejili in pogasili.

Dodano naknadno

Nekaj pred 10. uro so v Okonini, na območju Policijske postaje Mozirje, obravnavali požar. Zagorelo je zaradi napake ne električnem štedilniku na terasi stanovanjske hiše. Ogenj je poškodoval del terase. Nastala je manjša materialna škoda.

Okoli 15. ure so bili policisti obveščeni o požaru v stanovanjski hiši v Šeščah pri Preboldu. Zagorelo je zaradi preboja toplote iz dimnika v mansardnem delu hiše. Ogenj je poškodoval dimnik in del mansarde. Povzročeno škodo ocenjujejo na okoli 20.000 €.

Okoli 15. ure so požar v stanovanjski hiši obravnavali tudi v Šentjurju. Tudi v tem primeru je zagorelo pri dimniku. Ogenj je uničil del ostrešja. Škodo ocenjujejo na okoli 15.000 €.

Preberite celotno današnje poročilo Policijske uprave Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
137 queries in 0,743 seconds.