Padec z višine, garažo gasila 3 PGD, večkratna pomoč reševalcem

10. 12. 2019 10:56

rp_112logo.jpgVčeraj je ob 9.01 v Ulici Kozara v Rogaški Slatini pri delu oseba padla z višine in se telesno poškodovala. Reševalci NMP Šmarje pri Jelšah so poškodovanega na kraju oskrbeli in prepeljali v SB Celje.

Ob 13.54 je v Liscah v Celju zagorelo v garaži ob stanovanjski hiši. Požar, ki se je razširil v prostor nad garažo in drvarnico ob garaži, so pogasili gasilci PGE Celje, PGD Zagrad-Pečovnik in Ostrožno. Gasilci so tudi prezračili prostore, iz objekta odnesli plinsko jeklenko in pregledali območje požarišča. Požar je uničil garažo, osebno vozilo, skrinjo in ostale predmete v garaži ter drvarnico.

Ob 14.00 so v naselju Zadobrova, občina Celje, gasilci PGD Škofja vas nudili pomoč reševalcem NMP Celje pri prenosu obolele osebe.

Ob 14.52 so v naselju Straška Gorca, občina Šentjur, gasilci PGD Prevorje nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu obolele osebe iz stanovanjske hiše do reševalnega vozila.

Ob 21.23 je v naselju Plazovje, občina Laško, zaradi napake na peči zagorelo v polžu za doziranje peletov. Posredovali so gasilci PGD Laško, ki so pogasili požar in očistili sistem ter prezračili in pregledali prostore. Lastniku so prepovedali kurjenje do obiska pooblaščenega serviserja.

Ob 21.30 so v naselju Lokovica, občina Šoštanj, gasilci PGD Velenje s tehničnim posegom odprli vrata in omogočili reševalcem NMP Velenje dostop do obolele osebe.

Danes sta ob 1.31 na Drapšinovi ulici v Celju trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih in z vpojnim sredstvom sanirali razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Celje so eno osebo prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 0,817 seconds.