Gašenje požarov in oživljanje

22. 04. 2018 09:35

rp_112logo.jpgVčeraj je ob 16.53 v Kačjem Dolu, občina Rogaška Slatina, zagorelo v sobi stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Steklarna Rogaška, Rogaška Slatina in Kristan vrh, ki so ogenj omejili, ga pogasili ter prezračili in pregledali prostore. Ena oseba se je lažje poškodovala in je bila s strani reševalcev NMP Šmarje oskrbljena na kraju dogodka.

Ob 18.55 je v Lučah posredovala AED enota PGD Luče, ki je nudila pomoč reševalcem NMP Mozirje pri oživljanju občanke, ki pa žal ni bilo uspešno.

Ob 22.52 je na Škapinovi ulici v Celju zagorela pozabljena hrana na štedilniku v stanovanju stanovanjskega bloka. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so pogasili požar in prezračili prostore. O materialni škodi ne poročajo.

Ob 23.00 je v Pečovju, občina Štore, zagorel del mansarde v stanovanjski hiši. Požar, ki je objekt poškodoval, so pogasili gasilci PGD Štore, Svetina in Prožinska vas. Ena oseba je zaradi vdihavanja dima potrebovala zdravniško pomoč, zato so jo reševalci NMP Celje prepeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 0,754 seconds.