Gobarja prepeljali v bolnišnico, opikan med košnjo

19. 07. 2020 17:09

Včeraj je ob 4.53 v večstanovanjskem objektu na Brodarjevi ulici v Celju iz počene vodovodne cevi iztekala voda. Gasilci PGE Celje so s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in posesali izteklo vodo.

Ob 8.12 je v Košnici, občina Šentjur, na težko dostopnem terenu gobarja obšla slabost. Reševalci NMP Celje so onemoglega na kraju oskrbeli, gasilci PGE Celje pa so s pomočjo vrvne tehnike nudili pomoč pri transportu osebe do reševalnega vozila. Oseba je bila prepeljana v SB Celje.

Ob 11.23 so na Vrhu na Laškim, občina Laško, gasilci PGD Laško, nudili pomoč reševalcem pri prenosu osebe, ki jo je pri delu na travniku napadel in opikal roj čebel.

Ob 13.47 so v Prijateljevi ulici, občina Celje, gasilci PGE Celje, odstranili hrano, katera se je zažgala v pečici, prezračili prostore in izvedli pregled objekta z termo kamero.

Ob 17.47 se je na cesti Florjan – Bele Vode, občina Šoštanj, ponesrečil voznik s štirikolesnikom. Gasilci PGD Velenje so prometno in požarno zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč reševalcem NMP pri oskrbi ponesrečenca, odklopili akumulator in sanirali razlite motorne tekočine.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 1,710 seconds.