Gorela odpadni tekstil in elektro drog, helikoptersko reševanje

18. 11. 2019 18:45

rp_112logo.jpgVčeraj je ob 19.04 v naselju Slivno občina Laško osebno vozilo zapeljalo s cestišča. Voznik je osebno vozilo zapustil pred prihodom gasilcev in policije. Gasilci PGE Celje in PGD Laško so zavarovali kraj dogodka, pregledali okolico, podprli vozilo pred zdrsom ter nudili pomoč vlečni službi in policiji.

Ob 19.49 je v naselju Miklavž pri Taboru, občina Tabor, osebno vozilo zdrsnilo z vozišča. Gasilci PGE Celje in PGD Ojstriška vas Tabor so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu in nudili prvo pomoč ponesrečencu do prihoda reševalcev NMP Celje.

Ob 21.48 so v naselju Loška gora pri Zrečah, občina Zreče, gasilci PGD Zreče z vozišča odstranili podrto drevo.

Danes je ob 12.48 je v Ratanski vasi, občina Rogaška Slatina, zagorel komunalni zabojnik v katerem je bil odpadni tekstil. Posredovali so gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina, ki so požar pogasili.

Ob 13.19 je v kraju Založe, občina Polzela, zagorel leseni elektro drog. Posredovali so gasilci PGD Polzela, Ločica ob Savinji in Andraž, ki so požar pogasili. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 14.22 je poletel helikopter SV v spremstvu dežurne ekipe HNMP Brnik v Luče, od koder je prepeljal obolelo osebo v UKC Ljubljana. Posredovali so tudi gasilci PGD Luče, kateri so zavarovali kraj pristanka helikopterja in nudili pomoč reševalcem NMP Mozirje.

Ob 16.01 so gasilci PGD Škofja vas v kraju Zadobrova, občina Celje, nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu obolele osebe.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
150 queries in 1,327 seconds.