Gorela postaja za polnjenje električnih koles, vozilo trčilo v hišo, osebi ujeti v stanovanju

15. 05. 2021 22:03

Ob 19.31 so v Lučah gasilci iz PGD Luče nudili pomoč reševalcem NMP Mozirje pri prenosu obolele osebe iz stanovanja do reševalnega vozila. Osebo so reševalci prepeljali v celjsko bolnišnico.

Ob 9.45 je v Gaberkah, občina Šoštanj, osebno vozilo trčilo v stanovanjsko hišo. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj dogodka. Reševalci NMP Velenje so udeleženo osebo pregledali na kraju dogodka in ugotovili, da ni utrpela poškodb.

Ob 11.00 je posadka s helikopterjem Slovenske vojske z ekipo Helikopterske nujne medicinske pomoči na krovu poletela v Velenje, od koder je prepeljala obolelo osebo v UKC Maribor. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj pristanka helikopterja.

Ob 7.50 sta v Petrovčah v občini Žalec gasilca PGD Dobriša vas-Petrovče s tehničnim posegom odprla vrata stanovanja, v katerem sta bil ujeti dve osebi.

Ob 14.00 je na Velenjski cesti v Žalcu zagorela postaja za polnjenje električnih koles. Gasilci PGD Žalec so ogenj pogasili ter pregledali okolico. Obveščene so bile pristojne službe.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 1,299 seconds.