Gorelo mansardno stanovanje, mlajša oseba pri padcu z višine utrpela poškodbe

16. 01. 2022 13:33

Včeraj ob 11.14 je v naselju Griže občina Žalec prišlo do požara mansardnega stanovanja. Požar je preko strešnega okna prešel na ostrešje hiše in v celoti uničil streho ter stanovanje. Gasilci PGD Griže, PGD Vrbje, PGD Zabukovica in PGD Gotovlje so zavarovali kraj, omejili in pogasili požar, nudili prvo pomoč stanovalcem in pregledali objekt.

Včeraj ob 15.04 je v Pongracu, občina Žalec, mlajša oseba padla iz višine na tla. Posredovali so gasilci PGD Griže, ki so zavarovali kraj ter nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP Celje, ki so poškodovanega prepeljali v nadaljnje zdravljenje v celjsko bolnišnico.

Včeraj ob 2.40 je v kraju Gorenje, občina Šmartno ob Paki, gorela zapuščena uta. Gasilci PGD Paška vas so požar pogasili in pregledali okolico.

Včeraj ob 17.52 je na Goriški cesti v Velenju zagorelo odpadno vejevje. Posredovali so gasilci PGD Šalek in požar pogasili.

Včeraj ob 13.54 so na Šaleški cesti v Velenju, gasilci PGD Velenje, iz dvigala s tehničnim posegom rešili štiri osebe.

Ob 9.14 so v Miklošičevi ulici v Celju gasilci PGE Celje nudili pomoč ekipi NMP Celje. S pomočjo avto lestve so ponesrečenca spravili iz stanovanja in ga prenesli do reševalnega vozila.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
169 queries in 2,131 seconds.