Gorelo na deponiji, zagorela fasada, barvanja ni končal

15. 08. 2020 08:24

Včeraj so ob 2.24 zagoreli komunalni odpadki na deponiji odpadkov v Bukovžlaku v Celju. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Teharje, ki so zavarovali kraj dogodka, pogasili požar ter s pomočjo gradbene mehanizacije prekopali žarišča požara in s termovizijsko kamero pregledali območje požara. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 10.32 so v Badovinčevi ulici v Laškem gasilci PGD Laško iz okvarjenega dvigala v večstanovanjskem objektu rešili ujeto osebo.

Ob 11.56 je v Slomškovi ulici v Slovenskih Konjicah pri delih na stanovanjskem bloku zagorela fasada. Požar sta deloma pogasila delavca pred prihodom gasilcev PGD Slovenske Konjice, ki so nato požar dokončno pogasili in območje požara pregledali s termovizijsko kamero.

Ob 14.33 je v naselju Lopata v občini Celje občan barval silos za silažo in se je pri tem onesvestil. Občani so poškodovanca odnesli na prosto, gasilci PGE Celje pa so odstranili posodo z barvo, prezračili silos in izklopili elektriko ter nudili pomoč reševalcem NMP Celje, ki so nato osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v SB Celje.

Ob 15.50 je v Gornjem Gradu pri bencinski črpalki poplavilo cesto. Gasilci PGD Gornji Grad so zavarovali kraj. Obveščena je bila policija in vzdrževalec ceste.

Ob 15.50 je občino Ljubno zajelo neurje z močnim dežjem. Gasilci PGD Radmirje so očistili mulj in pesek z občinske ceste v Radmirju.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 0,872 seconds.