Voznik v drevo, gorelo v dostavnem vozilu, padec kolesarja

08. 06. 2019 15:16

rp_112logo.jpgVčeraj je ob 22.58 v Lačji vasi, občina Nazarje, voznik z osebnim vozilom zapeljal izven vozišča, trčil v drevo ter obstal v obcestnem jarku. Posredovali so gasilci PGD Nazarje, ki so kraj zavarovali, s tehničnim posegom iz vozila rešili voznika ter sopotnika, preprečili nadaljnje iztekanje tekočin iz vozila, posuli vozišče z vpojnimi sredstvi ter nudili pomoč reševalcem NMP Mozirje in NMP Velenje pri oskrbi poškodovancev in policiji pri razsvetljevanju kraja dogodka in usmerjanju prometa. Dve poškodovani osebi sta odpeljani v SB Celje.

Danes je ob 7.39 je v Migojnicah v občini Žalec zagorelo v motornem delu dostavnega vozila. Gasilci iz PGD Griže, Vrbje in Zabukovica so požar pogasili.

Ob 12.33 je v Zagradu v občini Celje padel kolesar. Reševalci NMP Celje so poškodovanega kolesarja oskrbeli in ga prepeljali v celjsko bolnišnico.

Ob 12.38 je v Draži vasi v občini Slovenske Konjice zaradi neprevidnosti pri kurjenju na prostem zagorel del ostrešja kmetijskega objekta. Gasilci PGD Draža vas in Slovenske Konjice so začetni požar omejili in pogasili.

fgc_jugonostalgija-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
169 queries in 0,604 seconds.