Gorelo v zaporu, drevo na tirnice

01. 12. 2019 12:48

rp_112logo.jpgVčeraj je ob 0.42 na Mariborski ulici v Slovenskih Konjicah zagorela vsebina zabojnika za odpadke. Gasilci PGD Slovenske Konjice so požar, ki je uničil tudi sosednji zabojnik, pogasili.

Ob 13.25 so na Prijateljevi ulici v Celju gasilci PGE Celje v prisotnosti policije s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja, v katerem je bila poškodovana oseba ter nudili pomoč reševalcem NMP Celje pri prenosu osebe do reševalnega vozila.

Ob 16.01 je v zaporu na Linhartovi ulici v Celju zagorelo ležišče in odeja. Zaposleni so že pred prihodom gasilcev sami pogasili ogenj. Gasilci PGE Celje in PGD Celje – Gaberje so zavarovali kraj dogodka ter pregledali in prezračili prostore.

Ob 6.35 so na Okrogarjevi ulici v Celju, gasilci PGE Celje, posredovali zaradi puščanja vode iz toplovodnega sistema. Okvara so začasno odpravili in obvestili okoliške stanovalce in vzdrževalca o puščanju vode.

Ob 8.40 je v Pristavi pri Mestinju, občina Podčetrtek, na železniške tire padlo drevo. Gasilci PGD Pristava so drevo razžagali in ga odstranili.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 0,916 seconds.