Helikopter, avtolestev, motor, kolesar

20. 05. 2018 18:24

rp_112logo.jpgOb 1.48 je na Celjski cesti v Rogatcu ob objektu zagorel skladiščen material izdelkov. Gasilci PGD Rogatec in Donačka gora so požar omejili in pogasili.

Ob 10.58 sta iz Velenja posadka helikopterja Slovenske vojske in dežurna ekipa HNMP Brnik s helikopterjem prepeljala obolelo osebo v UKC Maribor. Kraj pristanka so zavarovali gasilci PGD Velenje.

Ob 11.02 so na Jenkovi cesti v Velenju gasilci PGD Velenje s pomočjo avto lestve nudili pomoč pri prenosu obolele osebe do reševalnega vozila reševalcem NMP Velenje.

Ob 13.49 je v naselju Podolševa v občini Solčava motorist padel z motorjem. Reševalci NMP Mozirje so poškodovanega motorista oskrbeli na kraju dogodka in ga prepeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico.

Ob 16.21 sta na Celjski cesti v Vojniku trčila osebno vozilo in kolesar. Reševalci NMP Celje so poškodovano osebo oskrbeli na kraju dogodka in jo prepeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico.

Ob 21.15 je v naselju Gorenje, občina Šmartno ob Paki, osebno vozilo trčilo v drog javne razsvetljave. Posredovali so gasilci PGD Velenje, ki so zavarovali in razsvetlili kraj dogodka, s tehničnim posegom iz vozila rešili ukleščeno osebo, odklopili akumulator na vozilu in z vpojnim sredstvom sanirali razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Velenje so poškodovano osebo prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
165 queries in 0,516 seconds.