Hoja po tirih tokrat usodna, trčila avtobus in osebno vozilo

06. 10. 2021 20:55

Včeraj ob 20.55 je na železniški progi Šoštanj-Velenje v občini Velenje potniški vlak trčil v osebo, ki je hodila po tirih. Gasilci PGD Velenje so pregledali vlak, nudili pomoč potnikom pri varnem izstopu in jih pospremili do železniške postaje, razsvetljevali kraj dogodka in nudili pomoč ostalim pristojnim službam. Oseba je na kraju dogodka podlegla poškodbam.

Ob 16.06 sta v Veliki Pirešici, občina Žalec trčila avtobus in osebno vozilo. Gasilci PGE Celje in PGD Velika Pirešica so zavarovali kraj, oskrbeli eno poškodovano osebo do prihoda NMP Celje, stabilizirali vozilo ter odklopili akumulator. Reševalci NMP Celje so poškodovano osebo odpeljali v bolnišnico Celje.

Ob 13.57 so v naselju Marija Gradec v občini Laško zagorele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Laško so zavarovali kraj, iz peči centralne kurjave iznesli tleča drva, s termovizijsko kamero pregledali okolico dimniške tuljave ter prezračili prostore. Lastniku so odsvetovali kurjenje do prihoda dimnikarske službe.

Ob 15.59 je na cesti na Resnik, občina Zreče podrto drevo oviralo promet. Gasilci PGD Zreče so drevo razžagali in odstranili.

Fotografija je simbolična

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 1,022 seconds.