Huda prometna nesreča na avtocesti – že deseta letošnja smrtna žrtev na celjskih cestah

12. 06. 2017 09:20

rp_znak-prometna-nesreca1.jpgV jutranji prometni nesreči na avtocesti je umrl voznik osebnega vozila, kar je že letošnja deseta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje.

Danes, okoli pol dveh zjutraj, so bili policisti PU Celje obveščeni o hudi prometni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti pri počivališču Lopata v smeri proti Mariboru.

Po poročanju policije naj bi voznik osebnega vozila švicarskih registrskih oznak na voznem pasu trčil v tovorno vozilo s polpriklopnikom in se zagozdil podenj. Pri tem je osebno vozilo zagorelo. Voznik, katerega identiteta še ni potrjena, je umrl na kraju nesreče. V vozilu je bil sam.

Prisotni pri nesreči so požar pogasili že pred prihodom gasilcev PGE Celje. Ti so nato zavarovali kraj dogodka in ga razsvetlili, s tehničnim posegom izvlekli avtomobil izpod priklopnika, odklopili akumulator, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine ter nudili pomoč reševalcem NMP Celje in policiji.

To je letos deseta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Lani v enakem obdobju je v prometnih nesrečah umrlo osem oseb.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 0,865 seconds.