Huje poškodovna peška na Gregorčičevi – poziv očividcem

12. 04. 2018 13:22

Včeraj se je v prometni nesreči v Gregorčičevi ulici v Celju huje poškodovala peška v katero je trčil neznani kolesar in po trčenju odpeljal s kraja prometne nesreče, ne da bi kolesarki nudil pomoč. 

Ob 14.58 se je v prometni nesreči, na hodniku za pešce, na Gregorčičevi ulici v Celju, huje poškodovala 68-letna peška. Neznani kolesar je s kolesom, neznane znamke, temnejše barve, pripeljal iz smeri Ljubljanske ceste. Ko je pripeljal v neposredno bližino izvoza intervencijske poti iz Zdravstvenega doma Celje, je na hodnik za pešce stopila 68-letna peška, ki je ob sebi potiskala kolo. Neznani kolesar, ki je vozil po površini, ki ni namenjena kolesarjem, je trčil v desni bočni del kolesa, ki ga je peška potiskala ob sebi. 68-letna peška je pri tem padla in se hudo poškodovala. Po prometni nesreči je neznani kolesar s kolesom ustavil, sestopil s kolesa, nato pa ponovno sedel na kolo in se odpeljal v smeri Kersnikove ceste.

Poškodovani peški so prvo pomoč nudili mimoidoči, nato pa so jo z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Celje, kjer je ostala na zdravljenju. Kolesarja, udeleženega v prometni nesreči, pozivajo, da se oglasi na Policijsko postajo Celje, morebitne očividce pa prosijo, da informacije o prometni nesreči ter podatke, ki bi jim pomagali prepoznavi kolesarja, sporočijo na telefonsko številko Policijske postaje Celje (03) 54 26 400, ali na telefonsko številko 113 oziroma na anonimno številko policije 080 12 00.

 

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 6,088 seconds.