Iščejo voznika vlečnega vozila, udeleženega v prometni nesreči pri izvozu Celje center


113 policijaDanes, 14. avgusta 2015, okoli 1.15 ure, se je na avtocesti izven naselja Ostrožno, zgodila prometna nesreča. Prometno nesrečo je povzročil neznani voznik vlečnega vozila, neznane znamke, tipa in barve ter neznanih registrskih številk. Vlečno vozilo je imelo pripeto priklopno vozilo neznane znamke in tipa, na katerem bi lahko bil naložen zabojnik.

Neznani voznik je vozil po avtocesti iz smeri počivališča Lopata proti izvozu Celje center. S skupino vozil je zapeljal na levi prometni pas, po katerem je v tistem trenutku vozil voznik kombiniranega vozila znamke Citroen Jumper, rumene barve.

Neznani voznik skupine vozil je na levem prometnem pasu s priklopnim delom vozila trčil v prednji desni del kombiniranega vozila in ga močneje poškodoval. Po trčenju je, ne da bi ustavil, odpeljal naprej v smeri proti Mariboru.

Vse, ki imajo o prometni nesreči kakršnekoli podatke, policisti prosijo, da pokličejo na telefonsko številko Postaje prometne policije Celje 03 54 26 450 ali na telefonsko številko 113.