Iskalna akcija, trk z motoristom, gorelo na avtocesti

10. 08. 2019 18:13

rp_112logo.jpgOb 6.00 so gasilci PGD Šoštanj-mesto, Gaberke in Topolšica nadaljevali iskalno akcijo za pogrešano osebo na območju Smrekovca, občina Šoštanj. Oseba ni bila najdena.

Ob 13.46 sta v Belem v občini Šmarje pri Jelšah trčila motorist in osebno vozilo. Gasilci PGD Steklarna in Šmarje so zavarovali kraj dogodka, reševalci NMP Šmarje pa so poškodovanega oskrbeli in prepeljali v celjsko bolnišnico.

Ob 14.48 je na avtocesti Celje–Maribor pred cestninsko postajo Tepanje zagorelo osebno vozilo. Celjski poklicni gasilci in gasilci PGD Slovenske Konjice so goreče vozilo pogasili.

Ob 16.19 se je na Okrešlju, občina Solčava, pri sestopu poškodovala planinka. Posredovali so pripadniki GRS Celje in vojaški helikopter z dežurno ekipo GRS z Brnika, ki so poškodovano na kraju dogodka oskrbeli ter jo dvignili v helikopter, s katerim je bila prepeljana v Mozirje. Tam so jo prevzeli reševalci NMP Mozirje in odpeljali v celjsko bolnišnico. Kraj pristanka helikopterja so zavarovali gasilci PGD Mozirje.

skugor-bralic-intrade-muzejski-trg-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 1,099 seconds.