Poškodovana plinska cev, zagorela slama v poslopju

07. 10. 2020 07:01

Včeraj sta ob 9.30 v naselju Pondor, občina Tabor, trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje ter PGD Ojstriška vas Tabor in Kapla Pondor so protinaletno in požarno zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih in nudili pomoč reševalcem NMP Žalec in Celje, ki so poškodovano osebo na kraju oskrbeli in nato prepeljali v SB Celje.

Ob 9.48 so na Maistrovi ulici v Celju pri izvajanju gradbenih del delavci z delovnim strojem poškodovali plinsko cev. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj ter izmerili prisotnost plinov v bližnjem objektu in okolici. Poškodovano cev so sanirali vzdrževalci Energetika plini.

Ob 9.34 je bilo na Ipavčevi ulici v Celju zaznati močan vonj po plinu. Gasilci PGE Celje so pregledali okolico in ugotovili, da se je v bližnji delavnici prevrnila posoda z barvili in razredčili. Razlito tekočino so sanirali gasilci.

Ob 13.55 je v Brezjah pri Ločah, občina Slovenske Konjice, zaradi pregretja dimniške tuljave zagorela slama v gospodarskem poslopju. Gasilci PGD Draža vas, Slovenske Konjice in Loče so zavarovali kraj dogodka, pogasili požar in s termovizijsko kamero pregledali prostore objekta in očistili dimniško tuljavo. Poškodovana je elektro napeljava in strop v hlevu.

Ob 17.20 so v Zaborku, občina Zreče, gasilci PGD Stranice razžagali in odstranili podrto drevo z vozišča.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 0,966 seconds.